Com us varem comentar fa unes setmanes tenim uns voluntari@s que es van apuntar en la pesada Fira Eco Sant Cugat i també a persones sòcies de l’entitat per col.laborar en algunes activitats que organitzem i que es imprescindible la vostra ajuda, com acompanyar  a alguns avis de la Residencia Goya de Sant Cugat en algunes de les celebracions  properes al nostre poble.

La primera data que veiem possible  poder acompanyar als avis es el diumenge dia 1 d’abril festa de Pascua, a la Plaça de l’església.

La vostra col.laboració seria de 11 a 13 hores, trobar-nos a la Plaça de l’església a les 11 del mati el dia 1 d’abril, us explicaríem que cal fer i esperaríem la sortida de missa, on la Coral El Raïm farà una cantada de Caramelles, i creiem que aproximadament a les 13 hores acabaria el acompanyament a la mateixa residencia.

Per poder organitzar aquest acompanyament  cal que ens confirmeu per correu electrònic (asocial.adjutori@gmail.com)  o telèfon (667160817) abans del diumenge 25 de març  quins voluntari@s podeu venir.

 

Primera convocatòria de voluntaris per el 1 d’abril.
%d bloggers like this: