El Dijous Gras, un dels primers actes del 2018 al Casal de la Gent Gran.

Un cop engegat el 2018, la primera activitat que s’hi ha dut a terme, a part del taller de la memòria de cada dijous, ha estat la xerrada sobre el dolor. Aquesta respon al Programa d’Educació Sanitària per a la Gent Gran, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.  Totes les persones presents han pogut preguntar dubtes sobre la medicació que es prenen pel dolor. També han pogut informar-se de com prevenir-lo. La farmacèutica que ha dut a terme la xerrada, ha explicat que els medicaments no sempre són la millor via per tractar el dolor. Tot afirmant que, a vegades, les sessions de fisioteràpia poden ser de molta ajuda, així com intentar mantenir una vida activa.

El dijous 8 de febrer a partir de les 18 hores tindrà lloc al Casal, el tradicional berenar de Dijous Gras. Totes les persones apuntades podran portar un truita per compartir i molta gana. La Junta del Casal s’encarregarà de la resta.

Seguint el mes de febrer, el dijous 15 hi haurà la segona xerrada sobre salut. En aquest cas, el tema central seran els antibiòtics. El bon ús d’aquests serà una de les explicacions que s’exposaran al respecte.

Per últim aprofitem per, una vegada més, informar que les dues activitats que s’organitzen des del Casal de la Gent Gran: les puntes de coixí i el taller de pintura, estan obertes i qualsevol persona interessada s’hi pot apuntar per formar-ne part. Només cal trucar a l’Ajuntament per informar-se’n, o anar al Casal les tardes dels dimarts, dimecres o dijous

Començen les activitats del nou any
%d bloggers like this: