El berenar de Sant Jordi, el Dinar de Germanor i la Festa de la Gent Gran, les activitats per a la gent gran més destacades d’aquesta primavera.

A part de les activitats setmanals, al mes de març hi han hagut dues activitats destacades. El dissabte 3 de març hi va haver una sortida a Deltebre, en la que també es va visitar Marina d’Or. El dinar va tenir lloc a Sant Carles de la Ràpita. Totes les persones assistents van poder disfrutar d’un menú de peix. D’altra banda, el passat dijous 15 de març va tenir lloc l’Assemblea General al Casal de la Gent Gran. Aquesta assemblea es fa cada any per comentar als socis l’estat de l’entitat, explicant des de com van les activitats, fins a l’estat de comptes.  És un bon moment perquè socis i junta intercanviïn opinions.

Pel que fa a les activitats de primavera, el Casal de la Gent Gran celebrarà el tradicional berenar de Sant Jordi, com cada any. Ja al mes de maig, el dia 1 es celebrarà el Dinar de Germanor a La Torre del Gall. Recordem també que el dissabte 12 de maig hi haurà una sortida a la Terra Alta: es visitarà Horta de Sant Joan i es dinarà a Gandesa. Totes les persones interessades en assistir en aquestes activitats podran apuntar-se al Casal quan s’apropin les dates.

Per últim, el diumenge 27 de maig està reservat a la Festa de la Gent Gran, que enguany arribarà a la cinquena edició. Com cada any, totes les persones a partir de 65 anys poden reservar-se la data al calendari. La Festa constarà d’un berenar i de la celebració de les Noces d’Or de les parelles que les van complir l’any passat o aquest. Finalment hi haurà l’actuació de la coral “El Raïm”, i un altre espectacle sorpresa. L’acte començarà a les 6 de la tarda i tindrà lloc al Centre Cívic. A principis d’abril s’enviarà una carta per tal d’informar sobre la Festa i perquè tothom qui vulgui apuntar-se, tingui la informació per fer-ho.

Activitats de primavera al Casal de la Gent Gran
Etiquetat a:
%d bloggers like this: